Energielabel in Almere aanvragen? Dat doet u bij Energielabel Woning!

Wilt u een energielabel in Almere aanvragen teneinde uw woning of andersoortige pand te verhuren of verkopen, dan bent u bij Energielabel Woning aan het enige juiste adres. De energieadviseurs van dit erkende bedrijf zijn actief in heel Nederland, zodat de kosten gedrukt kunnen worden. Sterker nog, Energielabel Woning rekent geen voorrijkosten en andere addertjes onder het gras: de op de website genoemde prijzen zijn all in, dus ook inclusief btw. Daarnaast werkt Energielabel Woning snel. Al binnen vijf werkdagen is uw energielabel in Almere gearriveerd.

Tarief €50,- incl. btw bij een energielabel

✅  Advies voor één labelklasse hoger, vaak met simpele aanpassingen;

✅ Uw woning sneller verkocht

✅ Uw woning €6.000,- meer waard bij de verkoop;

✅ Inzicht in de besparingsmogelijkheden

Daarom vraagt u een energielabel voor uw woning in Almere aan bij Energielabel Woning

Sinds 1 januari is het bij wet verplicht om bij de verhuur of verkoop van een woning een energielabel te overleggen dat is vastgesteld volgens de NTA 8800-norm. Energielabel Woning werkt conform de BRL9500-W en weet zodoende precies waar woningen aan moeten voldoen. Energieadviseurs die een energielabel voor een woning in Almere of daarbuiten moeten bepalen, maken foto’s, verrichten metingen en stellen aan de hand daarvan het document op. Dat is een tien pagina’s tellend rapport met allerlei informatie over de energetische staat van de woning. Een energielabel voor uw woning in Almere stelt u in staat om het pand volgens de wettelijke normen te verkopen of verhuren.

→ Direct afspraak maken

Energielabel woning

€ 249,- voor alle woningen tot 100m2.

R
Wij werken in heel Nederland
R
Binnen 5 (werk)dagen uitgevoerd
R
Energielabel volgens NTA 8800 norm
R
Wij zijn een erkend bedrijf
R
Wij zijn BRL9500-W gecertificeerd
R
Betaling achteraf per factuur
R
Meerprijs per 25m2 slechts € 25,-
huis verkopen groningen

Energielabel aanvragen in Almere? Neem contact op met Energielabel Woning!

De overheid stelt een energielabel aanvragen in Almere of in welk Nederlandse huis niet voor niets verplicht. Duurzaamheid staat in deze eeuw hoger in het vaandel dan ooit en ook in het geval van energieverbruik gaan duurzaamheid en besparen hand in hand. Een energiezuinige(re) woning is beter voor de planeet én voor de portemonnee. Daar kijken veel makelaars, huurders en kopers in deze tijden als eerste naar. Wilt u een energielabel aanvragen in Almere of omgeving, dan staat Energielabel Woning voor u klaar!

De meest gestelde vragen

Hier geven we antwoord op de meest gestelde vragen omtrent het energielabel volgens de normen van 2021. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.

Wanneer is een energielabel verplicht?

 • Met de huidige regelgeving is een energielabel verplicht bij de overdracht van de woning. De overdracht wordt verzorgd door de notaris. U dient het label naar de notaris te versturen ALVORENS de overdracht plaatsvindt;
 • Tevens is het verplicht om bij verhuur van de woning een energielabel te overhandigen;
 • Per 1 januari 2022 veranderen de regels en dienen woningen al voorzien te zijn van een energielabel voor deze geadverteerd worden.

Wat voor informatie staat er op het label?

Het label bestaat uit ca. 10 pagina’s over de energetische staat van de woning en bedoeld om energiebesparende maatregelen te stimuleren.

Wat zijn de sancties als ik geen energielabel heb bij de overdracht?

Als verkoper bent u verplicht om bij de woningoverdracht een energielabel te overhandigen. Indien u niet aan uw verplichtingen kunt voldoen, dan kunt u achteraf een brief van de ‘Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT)’ ontvangen met een boete. Hierna dient u vooralsnog te zorgen voor een energielabel.

Wat kost een energielabel?

Het energielabel kost € 249,- incl. btw tot 100m2 oppervlak. Per 25m2 extra geldt er een toeslag van € 25,-. Bekijk voor meer informatie onze tarieven pagina.

Wanneer kan ik het energielabel verwachten?

Nadat wij de opname ingepland en uitgevoerd hebben, kunt u het label binnen 4 werkdagen per mail verwachten.

Zijn jullie gecertificeerd?

Energielabelwoning.nl is gecertificeerd conform BRL9500. Om als bedrijf zijnde gecertificeerd te zijn, moet een bedrijf voldoen aan meerdere eisen. Deze eisen zijn opgenomen in de BRL9500. Met deze certificering zijn wij bevoegd om energielabels te registreren in de landelijke database van de overheid (RVO).

Waar kan ik zien of mijn energielabel geregistreerd is?

Het label wordt geregistreerd in de landelijke database. Dit kunt u opzoeken via deze link.

Hoelang is het energielabel geldig?

Het energielabel is 10 jaar geldig vanaf de opnamedatum. Na het verstrijken van de geldigheidsduur, dient er een nieuwe inspectie uitgevoerd te worden.

Waarom Energielabelwoning.nl

 • Enkel gecertificeerde mensen met jarenlange ervaring;
 • Één aanspreekpunt en direct een afspraak;
 • Een vaste all-in prijs zonder bijkomende kosten;
 • BRL9500 gecertificeerd.

Verzorgen jullie ook energielabels voor bedrijfspanden?

Voor energielabels voor bedrijfspanden verwijzen wij u graag door naar de website van Keuringshuis.

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken voor een keuring voor het energielabel van uw woning? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact met u op om de keuring in te plannen.


  Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en ik ga akkoord met de betalingsverplichting achteraf na levering energielabel*

  Ontdek wat wij voor je kunnen betekenen

  Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij staan u graag  te woord.

  aankoopmakelaar groningen